20 Şubat 2010 Cumartesi
BAYAT KEKLERİ DEĞERLENDİRELİM
Hepinize hayırlı cumalar dilerim.Epeydir dondurucuda bekleyen kekim vardı.Hani bazen hepimizde olur.Keki yaparsınız yenmez,bir kaç gün sürünür.Bende baktım ki yenmedi dondurucuya atmıştım.Geçen gün çıkardım bu keki değerlendirdim.
Her zaman bisküvi ile yaptığımız bu küçük topları kekle yapıncada çok lezzetli oluyor.
Benim bu kadar bayat kekim vardı.Yaklaşık on dilim kadar.
Aynı bisküvileri ufalar gibi ufaladım,üzerine 1su bardağı süt,2 yemek kaşığı kakao,2 y.kaşığı şeker,biraz hindistan cevizi kattım ve yoğurdum.siz isterseniz,damla çikolata,kuru üzüm cevizde koyabilirsiniz.
Küçük küçük toplar yapıp h. cevizine buladım.Çocuklarım büyük bir iştahla yediler.Rahatlıkla misafirede çıkarabilirsiniz.Maksat hiç bir şey çöpe gitmesin…
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder