16 Ocak 2010 Cumartesi

KOLAY AĞLAYAN PASTA


malzemeler:
1 kek taban
1 paket kren şanti
1 paket çikolata sos
1 bardak şekerli su
YAPILIŞI:
keke tabanı ikiye ayırıyoruz.1 tarafını bardak yardımıyla yuvarlak-diğer tarafını üçgen kesiyoruz.
her bir dilimin üzerini şekerli su ile ıslatıyoruz.1paket kremşantiyi(kutudaki 2 şantide hazırlanacak)dilimlerin üzerine kema torbamız aracılığı ile güzelce dolduruyoruz.bir kaç saat dolapta beklettikten sonra pişirdiğimiz çikolata sosunu ılık olarak üzerine döküp dolaba koyuyoruz.
dayanabilirseniz 1 gün beklesin.Ama Oytun anca bir kaç saat dayanabildiği için biz hemen tüketiyoruz :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder